Въпроси и отговори относно NANO фолиото
Какво представлява NANO фолиото?

NANO фолиото представлява специално самозалепващо се фолио, което работи и в инфрачервения спектър на излъчване. Фолиото се залепва точно върху буквите или цифрите на Вашия номер, като ги повтаря перфектно. NANO фолиото е отличния избор да се защитите от глоби! Тя е практически невидима за човешкото око, но реагира на инфрачервената и нормалната светкавица и отразява светлината от номера, а не я поглъща, поради което при снимка Вашият номер ще бъде осветен и ще се слее с бялата част на регистрацията и системата на КАТ няма да е в състояние да разпознае автомобила Ви и да Ви изпрати наказателно постановление.

Как точно работи?

Фолиото се залепва точно върху буквите или цифрите на Вашия номер, като ги повтаря перфектно. Камерите, работещи в инфрачервения спектър или със светкваица няма да разпознаят номера Ви, защото ще виждат само отблясък, така че NANO фолиото е отличния избор да се защитите от глоби! Фолиото е незабележимо, но реагира на инфрачервената и нормалната светкавица и отразява светлината от номера, а не я поглъща, като по този начин осветява черния фон и се получава ефекта на сливане на цифрите/буквите с белия фон на номера.

Как се слага?

Почистете добре номера на автомобила, по желание можете да ползвате обезмаслител. След това просто отлепете цифрата или буквата от основата и я залепете внимателно, следвайки контура на цифрите и буквите на табелата. Пригладете с нокът по ръбовете. Дори и да не успеете по някаква причина да го залепите съвсем по контура, не се притеснявайте, при снимка отразяването е толкова силно, че всички контури и ръбове на самия номерен знак ще се слеят с регистрационната табела.

Ако номерът е мръсен, работи ли?

Да, ако е нормално замърсен или запрашен ефекта е същия (разбира се не трябва да имате слой кал).

Как да го пробвам?

Можете съвсем лесно да пробвате NANO фолиото. Просто залепете буквите или цифрите и снимайте с обикновения си цифров фотоапарат в режим с включена светкавица от колкото метра пожелаете. Ние сме го пробвали дори при 30 м. разстояние от автомобила и резултата е перфектен. Пробвайте сами.

На фарове вижда ли се разлика?

Не, при осветен номер от идващ насреща или зад Вас автомобил фолиото остава абсолютно черно, защото фаровете разсейват светлината, а не я направляват като сноп в посока фолиото, както е при светкавица. Дори при силни ксенонови фарове няма видима разлика в цвета или качествата на фолиото.

Колко време издържа NANO фолиото?

При правилно залепване срокът за използване е до 7 години. Фолиото не избледнява от слънцето, не се напуква и издържа на температури от -50 до +80 градуса.

Уврежда ли се фолиото при автомивка?

Не. Ако е залепено правилно можете спокойно да миете автомобила си на всякакъв вид автомивки. Изчакайте един ден след залепване на фолиото, преди да я миете.

Как става плащането?

Направете поръчка за нужните Ви букви или цифри, попълнете формуляра и укажете адрес или адрес на офис на Еконт. Плащането става с наложен платеж при получаване. Ако имате каквито и да било други въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

Как се сваля?

Внимателно опитайте да отстраните фолиото от единия край, внимавайте, защото се къса. Ако не успявате да се справите, с топъл въздух се сваля без проблеми, не оставяйки никакви следи по боята на табелата.

От какво е направено?

NANO фолиото се състои от няколко слоя:
1.
Повърхността на основния слой е нано стъклена многоъгълна призма, която пречупва светлинния лъч, изпращан от камерата. При попадане на светлинния поток сърху призмата, лъчите се отразяват от призма към призма заради неравната и форма.
2.
Светофилтър. Принципът му е много прост: той не пропуска светлинния поток, а го отразява, като по този начин осветява черния фон и се получава ефекта на сливане на цифрите/буквите с белия фон на номера.
3.
Слой от черен цвят.
4.
Полимерен слой.
5.
Самозалепваща се основа.

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Поръчайте от 6 лв. на символ
Как става доставката и плащането?

Можете да изберете доставка до всяка точка на България - направо до дома си или до удобен за Вас офис на Еконт. Можете да видите всички офиси на куриерска фирма Еконт тук Плащането става при получаване с наложен платеж. Без плащане предварително.

0884 986 936

Поръчайте на следния телефон по всяко време. Попитайте за отстъпки и промоции!

Viber 0884 986 936

Вече можете да поръчате и чрез viber по всяко време. Попитайте за отстъпки и промоции!

Имаме NANO фолио за следните държави: Германия, Италия, Испания, Гърция, Румъния и ОАЕ

Попитайте на телефон 0884 986 936 Отстъпки за количества!

Правила на сайта: Сайтът, собственикът на сайта и търговецът не носят никаква отговорност за начините на използване на продаваните продукти от купувача и/или други лица (в това число собственикът на превозното средство и/или шофьорът на превозното средство). Сайтът, собственикът на сайта и търговецът не носят никаква отговорност за евентуално нарушаване на Българското законодателство и/или Закона за движение по пътищата, свързано по какъвто и да било начин с използването на продукта от купувача. Сайтът, собственикът на сайта и търговецът не носят никаква отговорност пред купувача, трети лица и/или тяхното имущество в резултат използването на продукта и/или неговите съставни части. Както сайта, така и неговият собственик и търговецът не носят отговорност за това как купувачът и/или други лица (включително собственикът на автомобила и/или шофьорът на превозното средство) експлоатират продаваните продукти. Горепосочените нямат никаква отговорност за евентуално нарушаване на Българското законодателство и/или Закона за движение по пътищата, свързано по какъвто и да било начин с употребата на закупения продукт. Сайтът, неговият собственик и търговецът не са отговорни пред купувача, трети лица и/или тяхното имущество в резултат на експлоатацията на продукта и/или неговите съставни части.