Въпроси и отговори относно NANO фолиото
Какво представлява NANO фолиото?

NANO фолиото представлява специално самозалепващо се фолио, което работи и в инфрачервения спектър на излъчване. Фолиото се залепва точно върху буквите или цифрите на Вашия номер, като ги повтаря перфектно. NANO фолиото е отличния избор да се защитите от глоби! Тя е практически невидима за човешкото око, но реагира на инфрачервената и нормалната светкавица и отразява светлината от номера, а не я поглъща, поради което при снимка Вашият номер ще бъде осветен и ще се слее с бялата част на регистрацията и системата на КАТ няма да е в състояние да разпознае автомобила Ви и да Ви изпрати наказателно постановление.

Как точно работи?

Фолиото се залепва точно върху буквите или цифрите на Вашия номер, като ги повтаря перфектно. Камерите, работещи в инфрачервения спектър или със светкваица няма да разпознаят номера Ви, защото ще виждат само отблясък, така че NANO фолиото е отличния избор да се защитите от глоби! Фолиото е незабележимо, но реагира на инфрачервената и нормалната светкавица и отразява светлината от номера, а не я поглъща, като по този начин осветява черния фон и се получава ефекта на сливане на цифрите/буквите с белия фон на номера.

Как се поставя?

Почистете добре номера на автомобила, например с гъба или парцал, по желание можете да ползвате обезмаслител. След което подсушете добре. След това просто отлепете цифрата или буквата от основата и я залепете внимателно, следвайки контура на цифрите и буквите на табелата. Пригладете с нокът по ръбовете. Дори и да не успеете по някаква причина да го залепите съвсем по контура, не се притеснявайте, при снимка отразяването е толкова силно, че всички контури и ръбове на самия номерен знак ще се слеят с регистрационната табела.

Ако номерът е мръсен, работи ли?

Да, ако е нормално замърсен или запрашен ефекта е същия (разбира се не трябва да имате слой кал). Препоръчваме да поддържате своите номера чисти.

Ще мога ли да мина граница със залепени стикери на регистрационната табела?

Да, понеже камерите на граничните пунктове снимат постоянно, а не на импулс и тогава стикерите не работят.

За кои камери не работи фолиото?

Нано фолиото не е активно за камерите които снимат постоянно – преброителни камери, камери на гранични пунктове и ТОЛ системите

Колко броя символа трябва да има номера, за да не получа глоба?

Препоръчваме минимално 6 символа, по 3 еднакви за двете регистрационни табели

Има ли минимална поръчка, която трябва да се направи?

Да , минималната поръчка е 6 символа + доставка за Ваша сметка

Как да го пробвам?

Можете съвсем лесно да пробвате NANO фолиото. Просто залепете буквите или цифрите и снимайте с обикновения си цифров фотоапарат в режим с включена светкавица от колкото метра пожелаете. Ние сме го пробвали дори при 30 м. разстояние от автомобила и резултата е перфектен. Пробвайте сами.

На фарове вижда ли се разлика?

Не, при осветен номер от идващ насреща или зад Вас автомобил фолиото остава абсолютно черно, защото фаровете разсейват светлината, а не я направляват като сноп в посока фолиото, както е при светкавица. Дори при силни ксенонови фарове няма видима разлика в цвета или качествата на фолиото.

Колко време издържа NANO фолиото?

При правилно залепване срокът за използване е до 7 години. Фолиото не избледнява от слънцето, не се напуква и издържа на температури от -50 до +80 градуса.

Мога ли да използвам автомивка след залепяне на стикери от нано фолио?

Да разбира се, използването на автомивка не е никакъв проблем след 24 часа от залепянето на стикерите

Как да платя?

Плащането на поръчката става с наложен платеж, при вземането на поръчката от куриерска фирма

Как се отлепя нано фолиото от регистрационната табела?

Започнете отлепянето на стикера от произволен край, много внимателно, тъй като има голяма вероятност да се скъса символа. Ако не може да се справите по този начин използвайте пистолет с горещ въздух.

Виждат ли се нано стикерите с просто око?

С просто око не можем да различим символ по регистрационна табела, който има залепено нано фолио

Какъв цвят е нано фолиото?

Цвета на нано фолиото е черен и поради тази причина не се различава от другите символи на регистрационния номер които нямат символи

За кои камери работи нано фолиото?

Нано фолиото работи за камерите засичащи скорост ( камери със светкавица и триноги), понеже те работят на импулс т.е. снимат когато скоростта превишава ограничената отбелязана за пътния участък

От какво е направено?

NANO фолиото се състои от няколко слоя:
1.
Повърхността на основния слой е нано стъклена многоъгълна призма, която пречупва светлинния лъч, изпращан от камерата. При попадане на светлинния поток сърху призмата, лъчите се отразяват от призма към призма заради неравната и форма.
2.
Светофилтър. Принципът му е много прост: той не пропуска светлинния поток, а го отразява, като по този начин осветява черния фон и се получава ефекта на сливане на цифрите/буквите с белия фон на номера.
3.
Слой от черен цвят.
4.
Полимерен слой.
5.
Самозалепваща се основа.

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Поръчайте от 4 до 7 лв. на символ
Как става доставката и плащането?

Можете да изберете доставка до всяка точка на България - направо до дома си или до удобен за Вас офис на Еконт. Можете да видите всички офиси на куриерска фирма Еконт тук Плащането става при получаване с наложен платеж. Без плащане предварително.

0884 986 936

Поръчайте на следния телефон по всяко време. Отстъпки при поръчка на големи количества!

Viber: 0884 986 936

Вече можете да поръчате и чрез viber по всяко време. Отстъпки при поръчка на големи количества!

Правила на сайта: Сайтът, собственикът на сайта и търговецът не носят никаква отговорност за начините на използване на продаваните продукти от купувача и/или други лица (в това число собственикът на превозното средство и/или шофьорът на превозното средство). Сайтът, собственикът на сайта и търговецът не носят никаква отговорност за евентуално нарушаване на Българското законодателство и/или Закона за движение по пътищата, свързано по какъвто и да било начин с използването на продукта от купувача. Сайтът, собственикът на сайта и търговецът не носят никаква отговорност пред купувача, трети лица и/или тяхното имущество в резултат използването на продукта и/или неговите съставни части. Както сайта, така и неговият собственик и търговецът не носят отговорност за това как купувачът и/или други лица (включително собственикът на автомобила и/или шофьорът на превозното средство) експлоатират продаваните продукти. Горепосочените нямат никаква отговорност за евентуално нарушаване на Българското законодателство и/или Закона за движение по пътищата, свързано по какъвто и да било начин с употребата на закупения продукт. Сайтът, неговият собственик и търговецът не са отговорни пред купувача, трети лица и/или тяхното имущество в резултат на експлоатацията на продукта и/или неговите съставни части.